Är Rough Expeditions något för dig?

warning: Parameter 2 to gmap_gmap() expected to be a reference, value given in /storage/content/86/149686/rough.se/public_html/includes/module.inc on line 471.

 Rough Expeditions Sweden!

Vi anordnar 4x4 Afrikaresor och sahararesor där DU får vara med och köra bilarna. Vi kör resor genom Europa och Asien som få människor tidigare varit med om, och ytterst få någonsin kommer att få uppleva. Våra resor går genom ovanliga, exotiska och spännande områden långt bortom massturism och är fulla av lokala och inhemska händelser i sin egen natur.

Resorna är inte detaljplanerade. Från början har vi en start och måldestination, däremellan endast en grovt planerad grundagenda.

Vi har stora erfarenheter av denna typ av resande. Har DU en "normalbra" hälsa och rätt inställning till ett kanske lite tuffare reseäventyr än vanligt, så kan DU utan förkunskaper delta i våra spännande expeditionsresor.

Om DU har planer på att boka en resa vill jag att DU först läser igenom vad det kan handla om att bli en deltagare. Viktig information finns att läsa på vår hemsida under fliken INFORMATION. 

Samtliga deltagare är med på resorna under eget ansvar och på egen risk.