Snabbfakta

Lediga platser5+
Pris39500 kr
Antal länder10
Antal resdagar45

Rough Xpeditions, "Extreme III" - West Africa around 2019

Dagen för avresa: 17 Januari 2019

OM DU VILL HA NÅGOT EXTRA ATT SE FRAM EMOT!!!
-Expeditionen är en av våra häftigaste resor -hitintills.

(RESAN GÅR ATT KLIVA PÅ I ACCRA OM DU HAR SVÅRT ATT TA LEDIGT FÖR HELA RESAN)

Äventyret startar i DAKAR, och resan är för dig som gillar utmaningar utöver det vanliga. Om du gillar det oförutsägbara och att resa efter en ganska öppen reseagenda. Om du vill ha ett äventyr långt bortanför massturism och hysteriskt jagande efter nya sevärdheter. Om du istället kan låta upplevelserna och äventyren möta dig så är det här din resa. 

Och om du verkligen vill uppleva det äkta spontana Afrika och kan tänka dig att köra våra robusta och expeditionsutrustade Land Rover Defenders genom hela VästAfrika, då har du hittat rätt resa.  

Resan som några få galningar önskar göra "NÅGON GÅNG I LIVET" Nu är möjligheten här! 

Tio äkta äventyrare skall få möjligheten att delta i denna expedition. Vi skall köra två fullt expeditionsutrustade fordon och en terrängvagn.
Vi startar resan i Senegals huvudstad Dakar, som är den västraste punkten i hela Afrika. Resan är en äkta expeditionsresa med allt vad det innebär.

Expeditionsresan är till för dig som inte låter UD:s rekommendationer vara helt avgörande för dina beslut. Här blir det mycket köra av och du som bokar dig skall nog ha tänk dig för några gånger innan du gör det. Du kommer köra genom många länder och garanterat upptäcka Afrika på ett nytt sätt. Varje dags reseetapp är ett nytt äventyr. Expeditionen blir ett oförglömligt minne.

EXPEDITIONEN 
Senegal - norra Guinea - norra Elfenbenskusten - Burkina Faso - Benin - Togo - Ghana - södra Elfenbenskusten - Liberia - Sierra Leone - Guinea - Senegal. Vi kanske även kör Guinea Bissau och Gambia. Vi reserverar oss för yttre omständigheter som kan påverka den planerade reserutten. 

BOENDE
Under expeditionen bor vi i våra taktält på bilarna och på terrängvagnen. Vi har också lösa resesängar med och coola hängmattor att sova i. Oftast blir det bushcamps i det vilda. Campingplatser när det erbjuds och eventuellt något billigt hotell vid behov.

MAT
Frukost äter vi vid bilarna innan dagens etapp börjar. Lunch, fika och middagar köper vi längs vår väg på olika typer av matställen. Ibland köper vi med oss råvaror och grillar vår kvällsmat själva på vårt eget gasolkök. 

VISUMLÄNDER
Guinea, Elfenbenskusten, Burkina Faso. Benin. Togo. Ghana. Liberia. Sierra Leone och (Guinea Bissau om vi väljer att köra dit).

INGÅR I PRISET
En expeditionsresa runt hela Västafrika i Rough Expeditions expeditionsutrustade Land Rover Defenders. Diesel och samtliga bilkostnader. Bushcamps och boende i våra taktält inklusive frukost. När du bokat och betalt din handpenning skickar vi dig en checklista som hjälper dig med förberedelserna inför din resa.

TILLKOMMER
Visumkostnader. Flyg. Eventuellt något billiga hotel/gesthouse. Eventuella entreavgifter. Mat, Fickpengar. Vi hjälper dig gärna att hitta de billigaste flygen.

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Exakta uppgifter för tider och upphämtning/avsläpp framkommer senare. Preliminär ankomstdag till Dakar igen är den 2 mars. För mer information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.

PRIS: 39 500 kr - SÄKRA DIN PLATS OCH BOKA IDAG 
 
  

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB 
Pris39500 kr

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!