Snabbfakta

Lediga platser3
Antal länder2
Antal resdagar12

Rough Expeditions, Senegal/Gambia- runt

Dagen för avresa: 5 Mars 2018

SISTA MINUTEN!!!

Är DU trött på alla tillrättalagda charterresor?

-Det här är något annat...(Sätt dig bakom ratten så kör vi ...)

Max tio resenärer kommer delta i den här resan.
Ska DU bli en av dem?

Rough Expeditions - "Senegal / Gambia - Wildlife Around" är en resa på nästan 200 mil. Förutom alla de härliga människorna och de små trevliga byarna längs vägen, med alla "wildcamps", så är det här en resa genom naturreservat och nationalparker med vilda djur. Den här resan kan bjuda på en hel del vilda djur. I Niokolo- koba nationalpark slår vi nattläger inne i nationalparken.

Och som på alla våra resor med Rough Expeditions så är DU en expeditionsmedlem och inte en charterresenär. DU som deltagare behöver inte vara någon atlet eller vara specialutbildad för att få delta. Däremot är det bra om du kan hugga i ibland när det krävs.

EXPEDITIONEN
DU är med och kör bilarna genom två länder i Västafrika. DU deltar i uppriggningen av nattlägret och kvällsmaten, om vi skall göra den själv. Städerna Dakar, Banjul, Saint Louis och många andra små byar kommer besökas och passeras. Vi kör längs Senegalfloden och de spännande mangroweträsken. Det finns självklart en grov huvudagenda, med dagsagendan är inte förprogrammerad. Den är istället ganska öppen och spännande. Vi reserverar oss för eventuella oväntade inslag som kan förändra vår tänkta grundagenda.

INGÅR I PRISET
Expeditionsutrustade Land Rover Defenders, Diesel och samtliga bilkostnader. 12 nätter i våra taktält inklusive frukost. Inträdet till två av nationalparkerna med vilda djur i Senegal. Båten över river Gambiafloden från Banjul. När du bokat och betalt din handpenning skickar vi dig en checklista som hjälper dig med dina förberedelser inför din expeditionsresa med Rough Expeditions.

TILLKOMMER
Flyg. Mat o dryck. Fickpengar och ev. inträden till andra nationalparker. (Vi hjälper dig gärna att hitta de billigaste flygresorna.)

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Vi startar och slutar vår resa vid en lite by och "rosa sjön" strax utanför Dakar i Senegal. Exakta tider och platser för upphämtning och avsläpp framkommer senare. Preliminär ankomstdag till slutdestinationen är den 16 mars. För mer  information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.

Tag gärna ledigt några dagar direkt efter expeditionen innan du flyger hem. Du kommer gilla det. 

PRIS: ENDAST 15 500 kr - SÄKRA DIN PLATS OCH BOKA IDAG 
Handpenningen är 4000 kr och betalas vid bokningen. Resterande belopp betalas senast 90 dagar före avresan. 
  

Handpenningen betalas vid bokningen. Resterande belopp betalas senast 90 dagar före avresan. 

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB 

 

Lediga platser3
Anmäl dig

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!