Snabbfakta

Lediga platser2
Pris27500 kr
Antal länder8
Antal resdagar26

Rough West Africa Expedition Extreme III (Del 2)

Dagen för avresa: 14 Januari 2019

Kom gärna några dagar innan avresan. Vi planerar bo några nätter vid den härliga beach campingen "Big Millys Backyard" strax utanför stan. Ett perfect ställe att vila ut på efter en lång flygresa och en bra start på vårt reseäventyr.

Om DU gillar utmaningar utöver det vanliga. Om du gillar det oförutsägbara och att resa efter en ganska öppen reseagenda. Om du vill ha ett äventyr långt bortanför massturism och ett hysteriskt jagande efter nya sevärdheter. Om du istället kan låta upplevelserna och äventyren möta dig så är det här din resa. 

Och om du verkligen vill uppleva det äkta spontana Afrika och kan tänka dig att köra våra robusta och expeditionsutrustade Land Rover Defenders då har du hittat rätt resa. Resan är en äkta expeditionsresa med allt vad det innebär.

Expeditionsresan är också för dig som inte låter UD:s rekommendationer vara helt avgörande för dina beslut. Här blir det mycket köra av och du som bokar dig skall nog ha tänk dig för några gånger innan du gör det. Du kommer köra genom många länder och garanterat upptäcka Västafrika på ett nytt sätt. Varje dags reseetapp är ett nytt äventyr. Expeditionen blir ett oförglömligt minne.

EXPEDITIONEN 
Ghana - Elfenbenskusten - Liberia - Sierra Leone - Guinea Conakry/Bissau - Gambia - Senegal.
Vi reserverar oss för yttre omständigheter som kan påverka den planerade reserutten. 

BOENDE
Under expeditionen bor vi i våra taktält på bilarna och på terrängvagnen. Vi har också lösa resesängar med och coola hängmattor att sova i. Oftast blir det bushcamps i det vilda. Campingplatser när det erbjuds och eventuellt något billigt hotell vid behov.

MAT
Frukost äter vi vid bilarna innan dagens etapp börjar. Lunch, fika och middagar köper vi längs vår väg på olika typer av matställen. Ibland köper vi med oss råvaror och grillar vår kvällsmat själva på vårt eget gasolkök. 

VISUMLÄNDER
Ghana. Elfenbenskusten. Liberia. Sierra Leone. Guinea Conakry och Bissau.

INGÅR I PRISET
En expeditionsresa längs kustländerna i Västafrika i expeditionsutrustade Land Rover Defenders. Diesel och samtliga bilkostnader. Inkl. de kostsamma biltullhandlingarna Carnet de passage. Bushcamps och boende i våra taktält inklusive frukost. När du bokat och betalt din handpenning skickar vi en information och checklista som hjälper dig med förberedelserna inför din resa.

TILLKOMMER
Visumkostnader. Flyg. Eventuellt något billiga hotel/gesthouse. Eventuella entreavgifter. Mat, Fickpengar. Vi hjälper dig gärna att hitta de billigaste flygen.

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Exakta uppgifter för tider och upphämtning/avsläpp framkommer senare. Preliminär ankomstdag till Dakar är 26 dagar efter start. För mer information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.

PRIS: 27 500 kr - SÄKRA DIN PLATS OCH BOKA IDAG 
Handpenningen på extremresor är 25% av priset. Och slutbetalningen skall vara utförd senast 120 dagar före avresan. 

  

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB 
Pris27500 kr

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!