Snabbfakta

Lediga platser2
Antal länder4
Antal resdagar17

Rough Väst/Nord- Afrika expedition

Dagen för avresa: 7 April 2019

SENEGAL - MAURETANIEN - VÄSTSAHARA - MAROCKO

Rough Expeditions "Dakar to Marrakech" är en resa på ca 350 mil genom Västafrika till Nordafrika. Vi skall korsa sahara, och äventyret beräknas ta ca 17 dagar och startar den 7 april 2019. 
 
Detta är inte någon guidad tur. Det är en expeditionsresa med allt vad det kan innebära. Resan går i "direktsändning" och vi får se vad som händer. Det är vi som är med på resan som gör expeditionen till vad den skall bli. 

Expeditionsresan där DU kör bilarna och korsar saharaöknen på flera olika pistleder. Om du gillar att köra 4x4bil genom krävande terränger då kommer du gilla det här.   

EXPEDITIONEN 
Senegal, Mauretanien, Marocko. Vi börjar med att ta oss till Västafrikas västligaste punkt. Och självklart ska vi försöka få en upplevelse med de vilda djuren i Bandia Reserve. Senaste resan fick vi ett nära möte med de stora noshörningarna. De kom så nära så jag tror att de flesta av oss faktiskt slutade andas lite. Det var en mäktig upplevelse. 

Men vi låter bilderna få tala för sig själva. De är från tidigare expeditiobsresor mellan Dakar och Marrakech. Vi reserverar oss för yttre omständigheter som kan påverka den planerade reserutten.

BOENDE
Under expeditionen bushcampar vi i våra taktält på bilarna och på terrängvagnen. Vi har också lösa resesängar med och hängmattor att sova i. Oftast blir det wildcamps i det vilda. Campingplatser när det erbjuds och eventuellt något billigt hotell vid behov.

MAT
Frukost äter vi vid bilarna innan dagens etapp börjar. Lunch, fika och middagar köper vi längs vår väg på olika typer av matställen. Ibland köper vi med oss råvaror och grillar vår kvällsmat själva på vårt eget gasolkök. 

VISUMLÄNDER
Mauretanien. 

INGÅR I PRISET
En expeditionsresa i Rough Expeditions expeditionsutrustade Land Rover Defenders. Diesel och samtliga bilkostnader. Bushcamps och boende i våra taktält inklusive frukost. När du bokat och betalt din handpenning skickar vi dig information och en checklista som hjälper dig med förberedelserna inför din resa.

TILLKOMMER
Visum. Flyg. Eventuellt något billigt hotel/gesthouse. Eventuella entreavgifter. Mat, Fickpengar. 

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Exakta uppgifter för tider och upphämtning/avsläpp framkommer senare. För mer information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.

PRIS: 16 750 kr - SÄKRA DIN PLATS OCH BOKA IDAG 
 
Handpenningen är 4000 kr. Och slutbetalningen skall vara utförd senast 90 dagar före avresan.
  

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

 

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB

 

Lediga platser2
Anmäl dig

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!