Snabbfakta

Lediga platser2
Pris27500 kr
Antal länder4
Antal resdagar23

Rough Expeditions, West Africa

Dagen för avresa: 21 December 2019

NÄR DU TRODDE ATT DU HADE UPPLEVT ALLT!

VI kör resan - DU kör bilarna.

Rough Expeditions resa från Senegal till Ghana, är en resa på ca 330 mil och går genom stora delar av Västafrika. Äventyret beräknas ta ca 23 dagar och startar den 21 december 2019.

Detta är inte någon guidad resa så förvänta dig ingen guidning. Det är istället en expeditionsresa med allt vad det kan innebära. Om du inte är rädd för punkteringar, söderkörda bussningar, sova under bar himmel, scorpioner och möten med lejon, då kommer du gilla detta. Ja, du kan bara ana om vad som väntar.

Det är vi som är med på resan som gör expeditionen till vad den skall bli. Vi får se vad som händer. Självklart har "Rough" en grundagenda för när vi skall ha passerat vissa points.  Men det är först efteråt som vi kan berätta om vad som hände. 

VI anordnar expeditionsresan med upplevelser som få människor tidigare varit med om, och ytterst få någonsin kommer att få vara med om. Om DU gillar det oförutsägbara och att resa efter en ganska öppen och naturlig reseagenda?

Om DU vill ha ett äventyr långt bortanför massturism och hysteriskt jagande efter nästa sevärdhet? Om DU istället kan låta upplevelserna och äventyren möta dig? Och kan DU också tänka dig att själv köra våra robusta och expeditionsutrustade 4x4 Land Rover Defenders? -Då har DU hittat rätt resa.

Länder som vi planerar köra igenom är:
Senegal, Guinea, Elfenbenskusten, Ghana.
/Vi reserverar oss för eventuella justeringar i reseplanerna.

BOENDE
När vi stannat för att slå nattläger kommer du få du tre val. Ska du sova i våra taktält på ekipagen? eller ta fram resesängarna och bo under bar himmel? Eller spänna upp våra coola hängmattor mellan bilarna eller några palmer i närheten? Under dagarna har du kudden och sovsäcken uppe i taktälten. Oftast blir det nog bushcamps i det vilda. Campingplatser kan det bli när det erbjuds och eventuellt något billigt hotell vid behov.

MAT
Enklare frukost äter vi vid bilarna innan dagens etapp börjar. Lunch, fika och middagar köper vi längs vår väg och på olika typer av matställen. Ibland köper vi med oss råvaror och grillar vår kvällsmat själva i vårt eget kök. (Rough Expeditions har enklare reservmat med i ekipaget om det någongång blir svårt att hitta mat).

VISUMLÄNDER 
För svenska medborgare, se nedan. (Icke svenska medborgare bör kontrollera vad som gäller för dem).
Guinea, Elfenbenskusten, Ghana.   

INGÅR
Du är med och kör till Accra från Dakar i våra fullt expeditionsutrustade Land Rover Defender. Diesel och övriga bilkostnader, eventuella reparationer. Den dyra biltulllhandlingen "Carnét d passage". Boende är busch/wildcamp i våra taktält. Frukost. Ditt livs reseäventyr.

TILLKOMMER
Dina egna kostnader som: Flyg. Visum. Mat. Eventuella campingplatser/hotellnätter. Inträden till olika djur och nationalparker etc. Fickpengar.  

ÖVRIG INFORMATION
Resan startar i Marrakech i Marocko. Sludestinationen är Kapstaden. Exakta tider för upphämtning och avsläpp redovisas senare. Övrig information se fliken INFORMATION. 

PRIS: 27 500 kr 
Handpenningen är 4000 kr och betalas vid bokningen. Resterande belopp betalas senast 120 dagar före avresan. 

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB 
Pris27500 kr
Lediga platser2
Anmäl dig

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!