Snabbfakta

Lediga platser5+
Antal resdagar12

Rough Expeditions - Greate Britain around

Dagen för avresa: 15 Augusti 2019

Det här är resan för oss som vill upptäcka och uppleva hela Storbritanien under ett par veckor i sommar.

När vi kikat på den här resan så har den vuxit och blivit mer och mer intressant. Det här kommer förmodligen att bli en grymt intressant resa. Tänk vilken makalös natur vi skall få uppleva. Och byarna från "Hem till Gården" och mycket mer. De många stora städerna som vi också kommer köra igenom. Men glöm för allt i världen inte bort att det här är en resa med Rough Expeditions, vi får se vad som händer helt enkelt. Det är första gången vi kör denna resa. Får vi bra väder kommer det här att bli en kanoonresa.    

Vi skall köra genom hela Storbritanien: England, Skottland, Nordirland, Irland och Wales. självklart finns en grundagenda, men expeditionen är absolut inte färdigplanerad. Expeditionen startar och slutar i London. Vi beräknar att kunna göra köra resan på 12 dagar. 

Tänkt reserutt är längs hela kustvägen:
London, österut- Ipswich, Cromer, Skegness, Sunderland till Edinburgh i Skottland och vidare norrut mot Montrose, Aberdeen, Fraserburgh, till Castletown. I John o´ Groats tar vi båten över till Burswick och känner på Orkneyöarna. i Stomness tar vi båten tillbaka till Thurso och fastlandet. Sedan kör vi västerut på kustvägen till Durness och Lochinver och vidare sydväst mot Glasgow för att leta oss vidare till NordIrland och Irland. När vi rundat Irland skall vi försöka ta oss till Wales och därifrån ta oss tillbaka till London. Det kan bli fyra stycken båtresor och ganska många mil.  

BOENDE
Under expeditionen campar vi i våra taktält på bilarna och på terrängvagnen. Vi har också lösa resesängar med och hängmattor att sova i. Oftast blir det wildcamps i det vilda. Campingplatser när det erbjuds och eventuellt något billigt hotell vid behov.

MAT
Frukost äter vi vid bilarna innan dagens etapp börjar. Lunch, fika och middagar köper vi längs vår väg på olika typer av matställen. Ibland köper vi med oss råvaror och grillar vår kvällsmat själva på vårt eget gasolkök. 

VISUMLÄNDER
Inget visumland för Svenska medborgare.

INGÅR I PRISET
En expeditionsresa i Rough Expeditions expeditionsutrustade Land Rover Defenders inkl. diesel och bilskatter. Wildcamps och boende i våra taktält inklusive frukost. När du bokat och betalt din handpenning skickar vi dig information och en checklista som hjälper dig med förberedelserna inför din resa.

TILLKOMMER
Flyg. Eventuellt något billigt hotel/gesthouse. Vi delar på färjekostnaderna. Eventuella entreavgifter. Mat, Fickpengar. 

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Exakta uppgifter för tider och upphämtning/avsläpp i London framkommer senare. För mer information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.

PRIS: 13 750 kr - SÄKRA DIN PLATS OCH BOKA IDAG 
 
Handpenningen är 4000 kr. Och slutbetalningen skall vara utförd senast 90 dagar före avresan.
  

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB


 

 

Lediga platser5+
Anmäl dig

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!