Snabbfakta

Lediga platser1
Antal länder10
Antal resdagar26

Rough Expeditions, Sverige till Senegal 730 mil

Dagen för avresa: 21 November 2019

 

 

EXPEDITIONEN 730 mil
En typisk Rough Expeditionsresa. Rolig, spännande och mycket blandad och varierande terränger att köra genom. Genom Europa, Marocko, Västsahara, Mauretanien och Senegal under 26 dagar. Boendet sker med en wildcamp någonstans därute i bushen.  Förbered dig för en rolig resa.    

* Resan genom Europa =  bit.ly/2TYidmC
* Resan genom Marocko/Västsahara = bit.ly/2WsCTzT
* Resan genom Mauretanien = bit.ly/2HJ8jyp
* Resan genom Senegal = bit.ly/2JG7nwH

Observera) Detta är inte någon utfästelse på att vi kommer att köra exakt enligt kartbeskrivningen. Etapper kan bli justerade. 

 

INGÅR I PRISET
Ca 730 mil (+-) i våra expeditionsutrustade Land Rover Defenders och med erfaren expeditionsledare. Diesel och samtliga bilkostnader. Boende i våra egna taktält och lättare frukost. 
När du bokat och betalt din handpenning skickar vi dig en checklista som hjälper dig med dina förberedelser inför din expeditionsresa med Rough Expeditions.

 

TILLKOMMER
Eventuella flyg. Visum till Mauretanien 50 euro. ev. båtresor. Maten är betydligt billigare än Sverige. Fickpengar. Plus eventuella inträden i nationalparker och djurreservat etc. Högst 400-500 kr. 

 

UPPHÄMTNING & AVSLÄPP
Vi startar resan från Helsingborg i Sverige. Exakta tider för upphämtning och avsläpp framkommer senare. Preliminär ankomstdag till Dakar är den 15 december. 
För mer information om resan och Rough Expeditions hittar du under fliken INFORMATION.
 

 

JUBILEUMSPRIS = 17 500 kr
Vi tar inte ut någon bokningsavgift. Däremot vill vi få en handpenning på 4000 kr som betalas vid bokningen. Vi sänder dig ett reseavtal för underskrift när handpenningen är betald. Resterande belopp betalas senast 90 dagar före avresan. 

 

BANKGIRO: 386-8163
Märk inbetalningen med ditt namn, resa och avresedag.

För utlandsbetalare: IBAN och BIC-coderna nedan.

IBAN: SE59 9500 0099 6042 0503 5183
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: ROUGH EXPEDITIONS SWEDEN AB 

 

Lediga platser1
Anmäl dig

DU kan delta i expeditionsresan... /Boka nu!