Filtrera resekategorier: Alla - Afrika - Asien - Europa

Resor genom Afrika med Rough Expeditions Sweden

Drömmer du om ditt livs äventyrsresa? Vill du komma till platser i Afrika dit de vanliga turisterna aldrig kommer? Med Rough Expeditions Sweden tar du dig med en 4x4 bil på resor till byar långt bortom massturismen och uppbokade aktiviteter.


Upptäck det vilda Afrika

Med Rough Expeditions Sweden är du medlem i en 4x4 expedition och inte bara en charterturist. Det betyder att det är du som kör en Land Rover Defender fullt utrustad. Oavsett om din resa går genom öknar och oaser i ett kargt Sahara eller över mytomspunna bergskedjor med hissnande stup längs vår väg, får du garanterat en upplevelse som ligger bortom dina vildaste fantasier.

Att resa med bil genom Afrika liknar inte något annat. Vår expedition går med 4x4 Land Rovers till byar och över savanner eller genom tät djungel och nationalparker. Där upptäcker du på egen hand vilda djur som du kanske inte skulle komma nära på en vanlig charterresa. Upplev Mauretanien, Marocko, Sydafrika, mm. Möjligheterna är oändliga!

Vi bushcampar i det vilda på platser där ingen annan slagit nattläger före oss. Vi kör helt enkelt upplevelseresor i direktsändning, där du är med och kör bilarna!


Ditt livs äventyrsresa

Mina äventyrsresor är inte detaljplanerade utan följer endast en grovt planerad grundagenda. Det innebär att Rough Expeditions har bestämt en start och en slutdestination för vår expedition. Det ger oss maximalt med utrymme för spontana infall och att göra det som verkar kul! Vi har stora erfarenheter av att köra den här typen av expeditionsresor. Men självklart, du deltar under eget ansvar och på egen risk.

Har du frågor om mina äventyrsresor till Afrika eller vill du prata om hur det går till att resa med Rough Expeditions Sweden? Ring mig redan idag på nummer 0706-764 777 så berättar jag mer. Självklart kan du också boka din resa direkt på hemsidan eller via telefon. Välkommen!

1 Augusti 2020

Expedition Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Mozambiq, Malawi & Tanzania

Pris35500 kr
1 Augusti 2020

Expedition Sydafrika, Namibia, Botswana och Zambia (*Zimbabwe)

Pris25500 kr
25 Augusti 2020

Zimbabwe - Mozambiq - Malawi och Tanzania

Pris26500 kr
10 Februari 2021

--- EN EXPEDITION SOM TÄNJER PÅ GRÄNSERNA ---

Pris39500 kr