Filtrera resekategorier: Alla - Afrika - Asien - Europa

Resor genom Afrika med Rough Expeditions Sweden

Drömmer du om ditt livs äventyrsresa? Vill du komma till platser i Afrika dit de vanliga turisterna aldrig kommer? Med Rough Expeditions Sweden tar du dig med en 4x4 bil på resor till byar långt bortom massturismen och uppbokade aktiviteter.


Upptäck det vilda Afrika

Med Rough Expeditions Sweden är du medlem i en 4x4 expedition och inte bara en charterturist. Det betyder att det är du som kör en Land Rover Defender fullt utrustad. Oavsett om din resa går genom öknar och oaser i ett kargt Sahara eller över mytomspunna bergskedjor med hissnande stup längs vår väg, får du garanterat en upplevelse som ligger bortom dina vildaste fantasier.

Att resa med bil genom Afrika liknar inte något annat. Vår expedition går med 4x4 Land Rovers till byar och över savanner eller genom tät djungel och nationalparker. Där upptäcker du på egen hand vilda djur som du kanske inte skulle komma nära på en vanlig charterresa. Upplev Mauretanien, Marocko, Sydafrika, mm. Möjligheterna är oändliga!

Vi bushcampar i det vilda på platser där ingen annan slagit nattläger före oss. Vi kör helt enkelt upplevelseresor i direktsändning, där du är med och kör bilarna!


Ditt livs äventyrsresa

Mina äventyrsresor är inte detaljplanerade utan följer endast en grovt planerad grundagenda. Det innebär att Rough Expeditions har bestämt en start och en slutdestination för vår expedition. Det ger oss maximalt med utrymme för spontana infall och att göra det som verkar kul! Vi har stora erfarenheter av att köra den här typen av expeditionsresor. Men självklart, du deltar under eget ansvar och på egen risk.

Har du frågor om mina äventyrsresor till Afrika eller vill du prata om hur det går till att resa med Rough Expeditions Sweden? Ring mig redan idag på nummer 0706-764 777 så berättar jag mer. Självklart kan du också boka din resa direkt på hemsidan eller via telefon. Välkommen!

17 Januari 2018

--- FULLBOKAD ---

Pris39500 kr
5 Mars 2018

--- SISTA MINUTEN ---

16 April 2018

—- Sista minuten —-

11 Maj 2018

Marockoresan är ett roligt och omväxlande reseäventyr

Pris12500 kr
14 September 2018

En sån här resa borde alla få vara med om någon gång i livet!

Pris14750 kr
8 Oktober 2018

En jättekul resa med en öppen och spännande dagsagenda genom sahaara och High atlas- bergen, och massor av småbyar...

Pris12500 kr
29 December 2018

ACROSS THE SAHARA

Pris16500 kr
17 Januari 2019

DAKAR - OUGADOUGOU - ACCRA - ABIDJAN - MONROVIA - FREETOWN - CONAKRY - Resan för oss som gillar utmaningar...

Pris39500 kr