Filtrera resekategorier: Alla - Afrika - Asien - Europa

Äventyrsresor med bil genom Asien

Med Rough Expeditions Sweden åker du på en resa till platser långt bortom den vanliga turismen. Vi kör till områden i Asien dit charterresor aldrig kommer. På våra upplevelseresor deltar du i en spännande expedition bortom planerade aktiviteter och förbokade hotell. Och det är du själv som får köra våra fullt utrustade 4x4 Land Rover Defenders, oavsett om det är genom öken eller tät djungel.


4x4 expedition med utrustning

För att du ska få känna på friheten och spänningen i din resa genom Asien eller Afrika har vi ingen detaljplanering av våra äventyrsresor. Det finns en start- och en måldestination, men däremellan finns endast en grovt planerad grundagenda.

Vi kör alltså inte guidade resor och även om vi vet ungefär hur och vart vi ska åka går det aldrig att säga exakt vad som kommer att hända under vår expedition. Vår resa går med 4x4 bilar genom Asien, över bergen, till små byar och ibland genom nationalparker med vilda djur.

Under årens lopp har jag samlat på mig många och viktiga erfarenheter från tidigare resor. Därför kan du också åka med på någon av våra äventyrsresor och uppleva high-lights från områden som vi tidigare kört genom.


Boka din resa

När du bokar en äventyrsresa med oss får du alltid en upplevelse utöver det vanliga. På våra resor kommer du till platser du aldrig ens kunnat drömma om och kör själv en fullt utrustad 4x4.

Det är enkelt att boka din resa här på hemsidan och du väljer själv den expedition som känns rätt för dig. Självklart kan du också ringa mig på 0706-764 777 om du har frågor. Missa inte denna fantastiska chans att se Asien från insidan!

21 November 2019

--- FULLT ---

10 Februari 2021

--- EN EXPEDITION SOM TÄNJER PÅ GRÄNSERNA ---

Pris39500 kr