Filtrera resekategorier: Alla - Afrika - Asien - Europa

Äventyrsresor med bil genom Norge och Europa till Afrika och Asien

Med Rough Expeditions Sweden åker du på en resa till byar och platser långt bortom den vanliga turismen. På våra upplevelseresor deltar du i en spännande resa bortom planerade aktiviteter och förbokade hotell. Och det är du själv som får köra våra fullt utrustade 4x4 Land Rover Defenders, oavsett om det är på smala serpentinvägar högt uppe i bergen eller längs de olika vägarna i Europa.


RESOR GENOM HELA EUROPA & ÖSTEUROPA!

Länder vi kör igenom är Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Schweiz, Österrike, Liechtenstein, Belgien, Luxemburg, Holland, England, Frankrike, Monaco, Italien, Andorra, Spanien, Gibraltar, Portugal. Östeuropa, Estland, Lettland. Litauen, Polen, Vitryssland, Ukraina, Moldavien, Transnistrien, Slovenien, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Rumänien, Bulgarien, Turkiet, Grekland, Montenegro, Makedonien, Bosnien, Serbien, Kosovo, Albanien och Kroatien, Vi kör även resor runt Östersjön, Medelhavet, Svarta havet, Kaspiska havet och Marmarasjön.


Äventyret Norge - Det vackraste i norden!

"Jag har alltid gillat Norge! Det är därför vi kör våra Norgeresor. Äventyret Norge är väl kanske inte de tuffaste resorna vi kör, men absolut en av de vackraste! Det här är väl kanske inte heller den typ av resa som vi "Rough Expeditions" vill bli kända för direkt. Men jag gillar Norges natur, de vackra bergen, vidderna och alla fjordar med klarblått vatten och forsar och vattenfall, och alla hissnande stup… Norge är fantastiskt!

Jag själv behöver en långweekend i Norge en gång om året för att tanka mitt inre med frisk luft och fantastisk natur. -Upptäck Norge du också! Vi ses på nästa Norgeresa. / Mr Rough"


4x4 expedition med utrustning

För att du ska få känna på friheten och spänningen i din resa genom Europa eller Östeuropa har vi ingen detaljplanering av våra äventyrsresor. Det finns en start- och en måldestination, men däremellan finns endast en grovt planerad grundagenda. Vi kör alltså inte "guidade turistresor" och även om vi vet ungefär hur och vart vi ska åka går det aldrig att säga exakt vad som kommer att hända under vår expedition.

Under årens lopp har vi samlat på oss många och viktiga erfarenheter från tidigare resor. Därför kan du också åka med på någon av våra äventyrsresor och uppleva våra intressanta "high-lights".


Boka din resa idag!

När du bokar en äventyrsresa med oss får du garanterat en upplevelse utöver det vanliga.

Det är enkelt att boka din resa här på hemsidan och du väljer själv den expedition som känns rätt för dig. Självklart kan du också ringa oss på 0706-764 777.
/Vi ses Rough expeditions


Hoppsan! I denna kategorin fanns det inga resor! :)