VI SAMARBETAR MED ROUGH EXPEDITIONS

VINBERGS MEKANISKA

VINBERGS MEKANISKA har på Rough Expeditions nya bil tillverkat en ny roll cage. Vi är mycket nöjda med den och de är bra att ha och göra med. Mycket skickligt utfört -ett mästerverk! Tack Vinbergs Mekaniska. De kan göra din störtbur också, och mycket mer. /Rough Expeditions.

EXtraljuskungen

TESTA PRODUKTEN 30 DAGAR - SNABB LEVERANS och FRI FRAKT på beställningar över 995 kr.

KARTBUTIKEN

Vi har kartmaterialet till din resa. Besök oss gärna i vår butik där utbudet är ännu större. Du hittar Sveriges största och mest välsorterade kartbutik på Vasagatan 16 i Stockholm

ALLT TILL & FÖR DIN LANDROVER

Det vi inte kan om Land Rovers är inte värt att veta!
SERVICE, TILLBEHÖR FÖRSÄLJNING M.M. KASTELL:s BIL tillhandahåller ett stort urval av extrautrustning och tillbehör till samtliga Land Rovers. Vi gör ägandet, körandet och användandet roligare.

FINGERPRINTS REKLAM

Vi har kompetens och utrustning för så väl stora som små uppdrag. Vi hjälper Er med allt ifrån idé till färdig produkt och är noga med att leverera ett bra resultat till rätt pris och leveransdatum. FINGERPRINTS REKLAM i Falkenberg har stripat Rough Expeditions terängvagn och den nya bilen. Vi är mycket nöjda med resultatet. /Rough Expeditions.

UMEÅ OFFROAD & IMPORT

För dig som behöver köpa nya grejer eller komplettera din expeditionsbil med prisvärd utrustning. Se bl.a. deras sandstegar, elvinschar och luftkompressorer så förstår du vad vi menar... /Rough Expeditions

Expedition Store

Här hittar du utrustningen för din bil och din långresa eller expedition!

LIMMARED RADIO & DATA AB

Vi har levererat komradio- apparaterna till Rough expeditions expeditionsbilar.