VI SAMARBETAR MED ROUGH EXPEDITIONS

VINBERGS MEKANISKA

VINBERGS MEKANISKA har på Rough Expeditions nya bil tillverkat en ny roll cage. Vi är mycket nöjda med den och de är bra att ha och göra med. Mycket skickligt utfört -ett mästerverk! Tack Vinbergs Mekaniska. De kan göra din störtbur också, och mycket mer. /Rough Expeditions.

ROUGH-SIDE OFFROAD EQUIPMENT

ROUGH-SIDE har en inspirerande sida att besöka för oss som gillar det där lilla extra. ROUGH-SIDE säljer kvalitetsprodukter inom området för expeditionsresor. Några märken är: HOWLING MOON. EEZI-AWN. FRONT RUNNER. ALU-CAB och mycket mer.

KARTBUTIKEN

Vi har kartmaterialet till din resa. Besök oss gärna i vår butik där utbudet är ännu större. Du hittar Sveriges största och mest välsorterade kartbutik på Vasagatan 16 i Stockholm

sportlampan.se

Söker du en stark och driftsäker Led lampa, då har du hittat rätt.
Samtliga våra Ledlampor är tillverkade med den Amerikanska Cree dioden, om inget annat anges. Våra lampor ska inte förväxlas med de betydligt billigare lamporna med Koreanska eller Thailändska dioder, de ser ofta lika ut men är betydligt billigare. (Se vår grymma pannlampa på hela 1000 lumen).

ALLT TILL & FÖR DIN LANDROVER

Det vi inte kan om Land Rovers är inte värt att veta!
SERVICE, TILLBEHÖR FÖRSÄLJNING M.M. KASTELL:s BIL tillhandahåller ett stort urval av extrautrustning och tillbehör till samtliga Land Rovers. Vi gör ägandet, körandet och användandet roligare.

FINGERPRINTS REKLAM

Vi har kompetens och utrustning för så väl stora som små uppdrag. Vi hjälper Er med allt ifrån idé till färdig produkt och är noga med att leverera ett bra resultat till rätt pris och leveransdatum. FINGERPRINTS REKLAM i Falkenberg har stripat Rough Expeditions terängvagn och den nya bilen. Vi är mycket nöjda med resultatet. /Rough Expeditions.

Expedition Store

Här hittar du utrustningen för din bil och din långresa eller expedition!