Information

--- SENASTE NYHETEN 13/7 2022 ---

The New Rough Expeditions Trans Africa
Rough Expeditions satsar på framtiden. Vi skall vara på rull genom nästan hela Afrika under de närmaste två åren. Vi skall köra från nord till väst/central/syd till öst och tillbaka till nordafrika igen.  Det som är lite mer speciellt med denna expeditionsresa är att den är tänkt att ge mer tid åt de dagliga händelserna. Att få uppleva mer än vanligt av de länder vi besöker.

"Du som älskar att vara på rull... 
Och få se dig omkring och samtidig önskar lite längre stopp ibland. Slå kvällsläger tidigare på dagen och kunna gå för sig själv ibland och upptäcka naturen, och ge tid för de många små äventyren runtiktring oss där vi är. Att ibland bara stanna och inte åka vidare på morgonen de gånger vi hittade den perfekta lägerplatsen. Göra lägereldar som myssprakar i mörkret inför den helt svarta natthimlen och den stora tystnaden, eller det öronbedövande ljudet av sikador. Slå läger i en lite by långt ut i buschen och somna till bongotrummornas rytmer…”

Ja, det går att berätta mycket om resans möjligheter. Resan är i sig själv en oförutsägbar upplevelse. Det är ju det som är själva grejen "att vara med när äventyren möter oss".

VI TÄNKER TRO PÅ FRAMTIDEN & SATSAR STORT! 
Vi tror också på vårt nya upplägg och satsar stort för att genomföra det. Vi har skaffat en till bil och totalrenoverar den och en av våra egna HKR:en "ZEBRAN". Vi gör en hel del ombyggnad på dem. De blir två stycken drömbilar i sådanna här sammanhang. 

DEN NYA PRISSÄTTNINGEN!
Priset är uppdelat i två delar. En startkostnad och ett dagspris.
Startkostnaden är på 15 500 kr och gäller oavsett vart någonstans du väljer att kliva på resan.

Startkostnaden ger dig två veckors deltagande i expeditionen d.v.s. 14 dagar. Sedan tillkommer det 425 kr per dag så länge du tänkt vara med. Vi har på den första etappen från Marrakech i Marocko till Tanzania sex stycken delsträckor. Du betalar daxpriset till den slutdestination du väljer att kliva av.

Om du bokar fler detsträckor. Enklaste sättet att räkna ut ditt totala dagspris är att räkna dagarna från ditt startdatum, till ditt slutdatum. Eftersom det kan finnas "vilo och visumdagar" inplanerade mellan de olika deletapperna kan det bli några fler dagar totalt än vad som står i informationen vid den specifika delsträckan. 

Priset gäller bilresan och boendet i våra ekipage. Kostnader som tillkommer är som på alla våra resor till självkostnadspriser. Väljer du att hoppa av tidigare någonstan så går det bra. Du betalar dock ända till din bokade och planerade stoppdestination. Mer om kostnader som tillkommer

Om du önskar fortsätta efter din bokade slutdestination?
Om du på plats vid din planerade slutdestination kommer på att du inte vill kliva av, utan fortsätta. Då kan du (om det finns plats i bilarna) fortsätta resa till nästa delsträckas stopp för endast 425 kr om dagen. Så länge det funkar och finns plats. (Denna "oplanerade" deletapp betalar du på plats så fort du kommer åt WIFI).  

VI TROR ATT FOLK KOMMER GILLA DETTA!
De nya bilarna, den nya prissättningen. Och det nya upplägget som ger mer tid "utanför bilen" under resan. Du som varit med tidigare. Och du som gillar våra resor, och många nya svenskar och internationella äventyrare som ännu inte känner till oss, kommer att docka in på resan lite här och där. Det här är bara början till en möjlighet för många att få det sköna äventyrslivet många drömmer om. 

ROUGH EXPEDITIONS GROUP
Vi startar också med detta något som vi kallar "Rough Expeditions Group". Och tänker med det bygga upp en stab av intressanta människor. Privata eller företag som vill vara med och delta på våra resor pga sitt eget deltagande i andra sysslor.  Och på olika sätt ser win-win möjligheterna mellan ROUGH och de bolag som vill vara med på det vi har skapat och planerar inför framtiden.

Du som gillar detta och kan ha något att bidra med inom nedan punkter:  

Vi söker nu passionerade entusiaster som vill vara med - Är DU en av dem?
* Duktiga marknadsförare på youtube, instagram mm. (Vi tror att om tillräckligt många människor kände till oss. Skulle vi få fullbokade resor samma dag som vi släpper dem på vår hemsida".
* Hjälpledare under resorna och vid förberedelserna innan..
* Expeditioonsledare till framtida resor.
* Expeditionsläkare, sjuksystrar. Deltagande under pågående resa och som jourhavande via telefon. 
* Entreprenörer inom våra områden och intressen med delar, arbete och kunskap.
* Administrativ hjälp vid förberedelser och planeringar av resor.

   Kontakta oss - Så börjar vi där  cool  KONTAKT - KLICKA HÄR

 

jordglob
Kreera web&design Logo