Information

Båtresor & Färjor

PLANERADE OCH OPLANERADE BÅTRESOR.
- Båtkostnader till självkostnadspriser. 

Om det inte står i resematerialet eller i reseavtalet att båtresor ingår i priset tillkommer de kostnaderna under resans gång. Dessa kostnader betalas direkt per person och på plats och till personen/rederiet som skall ha pengarna.  Alla kostnader är till självkostnadspriser.   

OPLANERADE BÅTRESOR
Våra expeditionsresor kommer ibland fram till ett vattendrag, floder eller sjöar som kräver någon typ av båt för att passera. Är vi ute i buschen kan det bli så att vi försöker köra över vattendraget med bilarna, om de går. Och ibland blir det en enklare flotte eller båt som blir vår hjälp över vattnet. Dessa kostnader är oplanerade och oftast mycket billiga. En resa per person kan kosta från 6kr till 45 kr om det är dyrt. Självklart kan det bli dyrare men oftast inga stora pengar.  

PLANERADE BÅTRESOR.
Ibland vet vi redan innan resan att vi skall åka båt mellan olika distanser under resan.  
Tex så åker vi färja mellan Sverige, Danmark och Tyskland och dessa turer brukar ingå i resans pris. 

Observera)
Många gånger bokar vi på plats p.g.a. att det är svårt att planera exakt när vi är framme vid färjan. Boka därför inte någon båt innan vi tillsammans har gått igenom detaljplaneringen inför just din resa. Vissa datum kan bli justerade, så boka inte innan du fått klart besked från oss att boka. 

kör i vattnettvå bilar på en liten båt
Kreera web&design Logo