Information

BOENDE

"Vad är mysigare än att slå upp ett nattläger på en fantastisk plats med med en härlig utsikt och börja ordna för kvällens grillning. Och när nattlägret lägger sig samlas några kring lägerelden och småpratar och spelar något. En del gör i ordning sina resesängar för att sova i under bar himmel. Någon gör en vandring runt området vi bor på, och några har redan somnat i något av taktälten". 

Vi har idag fem olika alternativ på hur du kan sova. Taktält, sängar i bilarna, marktält, resesängar under bar himmel eller hängmattor. Det blir en härlig lägerplats.  

Vårt boende består ofta av rena wildcamps. Ibland hittar vi det perfekta bushstället att göra läger på. En del gånger kan det vara oväder och lite tuffare att slå upp lägret. Men det skall göras ändå. Om det går gör vi lägereldar på kvällarna. Och på morgonen blir elden skön värme till frukosten, samt att vi eldar upp våra egna sopor. Det kan också dyka upp campingplatser som vi ibland väljer att ta in på.

Nytt för resorna från 2022 är att vi har nyrenoverat och byggt om bilarna så det bl.a. finns två bra sängplatser inne i vardera bilar. Vi har också kompletterat med extra marktält.  

Taktälten är av märket Howlingmoon är placerade på ekipagens tak. Och är utrustade med 7 cm tjocka madrasser och extra liggunderlag under dem. Det finns också kraftiga tältsängar och exklusiva hängmattor att sova i under bar himmel.

Din kudde och sovsäck är alltid placerade uppe i tälten under dagarna.
Väljer du att sova på en resesäng eller hängmatta plockar du bara ner dina sovgrejer från tältet.

Ibland kan vårt behov av dusch och tvättmöjligheter bli nr ett i prioriteringen av boende. Då letar vi upp ett  billigare hotell eller guesthouse någonstans om det går att hitta.

TältMan i stolLägereld
Kreera web&design Logo