Information

INTE FÖR ALLA

Några tankar från företagets ägare, VD och projektledare Tony LarZon.
-År 2019 hade vi tioårs jubileum.

Ja, det är verkligen ett äventyr att vara med på en resa. Den första tiden var jag själv ganska orutinerad, och det gick väl inte alltid som jag hade tänkt mig. Jag försökte också få med alla möjliga jag kände och kunde få med på resorna för att få fullt. Det gör jag inte längre.

Idag avråder jag hellre än att få med mig personer som kanske inte borde vara med. Jag vill absolut inte skönhetsmåla våra resor så att alla tror att det passar alla. Våra resor är inte för vem som helst. Och det är bättre att upptäcka det innan man reser. Vi håller oss oftast väldigt långt borta från massturism och turiststråken. Du som är ute efter en guidad turisttripp måste jag göra besviken, för vi kör inte den typen av resor.      

Man bör nog vara lite galen och samtidigt gilla att utmana sig själv och sin egen comfortzon ibland. En del älskar det och några får jobba med sig själva i början. Som deltagare är man med under eget ansvar och på egen risk. Det är mycket som händer och som kan gå galet på en resa. Det är ett levande äventyr i direktsändning, brukar jag säga. Men det är också det som gör våra expeditionsresor så unika.  

Det gäller nog att ha en stor dos ”GILLALÄGET” attityd med sig, annars så skall man nog stanna hemma. I alla fall ska man inte ha med sig en massa "måsten" hemifrån. Det är det som är själva grejen. Att få uppleva frihetskänslan av att inte ha en uppstyrd reseagenda. Våra expeditionsresor går i sig själv genom exotiska platser, ovanliga länder och spännande områden som är fulla av upplevelser i sin egen natur.  

Själv älskar jag mina expeditionsresor. De inspirerar och utmanar mig. 
-Tack för ditt intresse att kolla upp Rough Expeditions. /Tony LarZon

Mr rough himself
Kreera web&design Logo