Information

LOCAL FOOD

Det blir givetvis den lokala maten som vi äter mest av under resan.
Helst skall det finnas lite kokande grytor och rykande grillställ när det är dags för mat. Och har vi samtidigt haft turen och kommit till en frukt och grönt- marknad då blir det fest. Ibland kommer en tallrik fram, men besticken får man oftast fixa själv. 

Finns det någon typ av restaurang så stannar vi där och kökar vår lunch. Många gånger blir det en baguett med majonäs, bönor kyckling eller fisk, och något som man inte riktigt har klart för sig vad det var för något, men oftast blir det gott. Ibland kan det bli tveksamt om man skall begära mer mat eller nöja sig med lite mindre.

Om vi köper med oss råvaror till kvällsmaten för att tillreda själva blir det ofta från dessa bymarknader och vägstånd. Det blir alltid en go stämning i lägret inför en kvällsmiddag från det egna grillbordet.

local foodMarockan sallad GrillatTagine MarockoMatlagning wildcamp
Kreera web&design Logo