Information

VARFÖR ROUGH EXPEDITIONS?

Vi vänder oss till dig som gillar äventyrsresor som utmanar dig. Vi kör äkta expedittionsresor i direktsändning (som vi brukar säga). Du kommer garanterat få uppleva det roliga livet som expeditionsdeltagare. Med mängder av ovanliga händelser som blir din nya vardag. Vi skall köra en resa som i sin egen natur är intressant och spännande att få se, och uppleva. 

Även om vi har en grov grundagenda som vi kör efter, så är det mesta som en öppen bok med tomma sidor, där ifyllnaden sker under pågående expedition. Vi får se vad som händer helt enkelt. Vi har många års erfarenheter av denna typ av resor. Sträckan vi skall köra är i sig själv kantad med många intressanta händelser. Expeditionen är också för oss själva som expeditionsledare ett levande äventyr att köra och utforska...

Rough Expeditions guidar inte, så förvänta dig inget sådant.
Våra expeditioner handlar istället om ett spännande resande lång bortom massturism och där själva resandet är en stor del av målet. Självklart kör vi också igenom turistområden ibland med allt vad det kan innebära. 

Någon har sagt att (våra expeditioner är nog det närmaste en "tidsmaskin" man kan komma). Och menade med det att det var så stora kontraster på en och samma resa som ibland kunde bli väldigt omvälvande. 

Våra expeditioner omfattar oftast ganska långa avstånd med många mil. Och går genom flera olika länder med skiftande utvecklingsnivåer. Infrastrukturer, vägar, kulturer och religioner. Vilda djur, och inte minst maten och musiken. 

Vi kör upplevelseresor!
Expeditionsresor där upplevelserna liksom bara möter oss. Händelserna finns därute. Vi jagar dem inte, dom kommer till oss, av sig själva. (Det här är kärnan i våra expeditioner).

Såhär skall du göra när du bokar dig på en expedition med Rough Expeditions. Kolla upp etapperna vi skall köra. Se kartan och zooma in vägarna och terrängen intill vår grovplanering. Ser det spännande ut? Skulle du kunna tänka dig att köra en expeditionsutrustad Land Rover Defender och wildcampa i dessa områden? Det mesta du ser på kartan är möjligheter i "direktsändning". 

Om du tror att du gillar vårt sätt att möta dagen på, och gillar sträckan vi skall köra, och samtidigt tror att du kan släppa alla "måsten" hemifrån på allt som skall göras på en resa. Då har du hittat rätt resa och rätt resebolag.

Våra resor handlar om att släppa stressen hemifrån. Glömma klockan och vardagens kalender. Uppleva naturen, uppleva nuet, och kanske också se sig själv i ett annat perspektiv. Frihetskänslan att resa, och känna att det inte finns något som jagar en. Känna lugnet av att inte vara uppbokad. Bara veta att vi har en spännande dag framför oss. Upptäcka det roliga och göra något åt det.

"Slappna av, vi slår snart läger, i morgon är en ny dag..."

 CARPE DIEM - FÅNGA DAGEN 
/Rough Expeditions - Tony LarZon
       

karta kompass
Kreera web&design Logo