Information

VARFÖR ROUGH EXPEDITIONS?

Vi vänder oss till dig som vill ha mer än bara en trygg semesterresa med lite förbokade äventyr. Vi kör äkta äventyrsresor där nästan vad som helst skulle kunna hända. Vi har många års erfarenheter av denna typ av resor. Däremot så kan sträckan vi skall köra vara ett nytt äventyr också för oss.

Våra expeditioner handlar om ett spännande resande lång bortom massturism och där själva resandet är målet. Vi skall köra en sträcka som i sin egen natur är både intressant och spännande att få upptäcka och uppleva. 

Någon har sagt att ”våra expeditioner är nog det närmaste en tidsmaskin man kan komma”. Känslan av att få uppleva stora kontraster på en och samma resa är ibland omvälvande. 

Resorna omfattar oftast ganska långa avstånd med många mil. Och går genom flera olika länder med skiftande utvecklingsnivåer som: infrastrukturer, vägar, mystiken inom olika kulturer och religioner. Olika vilda djur, och inte minst maten och musiken. Och de olika terrängerna kan variera oerhört.

En resa där upplevelserna liksom bara möter oss. Händelserna finns därute, vi jagar dem inte, dom kommer av sig själva. (Det här är kärnan i våra expeditioner).

Såhär skall du göra när du bokar dig på en expedition med Rough Expeditions. Kolla upp etapperna vi skall köra. Se kartan och zooma in vägarna intill vår grovplanering. Ser det spännande ut? Verkar det intressant? Skulle du kunna tänka dig att köra en expeditionsutrustad Land Rover Defender i dessa områden? Det mesta du ser på kartan är möjligheter att få upptäcka när vi är där. En del roliga händelser längs vägen kanske vi redan innan resan känner till och då förmodligen vill uppleva dem när vi är på plats. Men det mesta som bjuds är i direktsändning när vi är där ute. 

Om du tror att du gillar vårt sätt att möta dagen på, och sträckan vi skall köra, och samtidigt tror att du kan släppa alla "måsten" hemifrån på allt som skall göras på en resa. Då har du hittat rätt resa och rätt resebolag.

Våra resor handlar om att släppa stressen hemifrån. Glömma klockan och vardagens kalender. Uppleva naturen, uppleva nuet, och kanske också se sig själv i ett annat perspektiv. Frihetskänslan att resa, och känna att det inte finns något hemifrån som jagar en. Känna lugnet av att inte vara uppbokad. Bara veta att vi har en spännande resa framför oss. Upptäcka det roliga och göra något åt det.

"Slappna av, vi slår snart läger, i morgon är en ny dag..."

 CARPE DIEM - FÅNGA DAGEN
          "Det är vår affärsidé"

karta kompass
Kreera web&design Logo