Information

VARFÖR ROUGH EXPEDITIONS?

Våra expeditioner handlar om ett spännande resande där själva resandet är målet.
Någon har sagt att ”våra resor är nog det närmaste en tidsmaskin man kan komma”.

Expeditionsresorna är oftast väldigt långa. De passerar många mil och går genom ett flertal olika länder. Länder med skiftande utvecklingsnivåer, kulturer, religioner, mystiken, vilda djur, maten, musiken och terrängerna kan variera oerhört. En resa där upplevelserna liksom bara möter oss. Dom finns därute, vi jagar dem inte, dom kommer av sig själva. (Det här är kärnan i våra expeditioner).

Såhär skall du göra innan du bokar dig på en expedition med Rough Expeditions. Boka inte bara för att någon sa det. Kolla själv upp etapperna vi skall köra. Fördjupa dig i länderna och områdena, se kartan och zooma in. Upptäck vägarna intill vår grovplanering. Ser det spännande ut? Verkar det intressant? Skulle du kunna tänka dig att köra en expeditionsutrustad bil i dessa områden? Det mesta du ser är möjligheter att få upptäcka när vi är där. En del områden och spännande saker känner vi kanske till innan resan och försöker förmodligen uppleva dem. Men det mesta som bjuds är i direktsändning när vi är där. 

Om du gillar vårt sätt att möta dagen på, och sträckan vi skall köra, om du själv tycker att det verkar som ett spännande sätt att resa på och samtidigt tror att du kan släppa alla "måsten" som skall göras på en resa. Om du gör det, då har du hittat rätt resa och rätt resebolag för dig.

Våra resor handlar om att släppa stressen hemifrån. Glömma vardagens kalender och klockan. Uppleva naturen, uppleva nuet, se sig själv i ett annat perspektiv. Frihetskänslan att bara resa och inte göra något annat. Känna lugnet av att inte vara uppbokad. Upptäcka det vi möter, uppleva det vi möter, och göra något åt det vi möter.

"Slappna av, vi slår snart läger, i morgon är en ny dag..."

 CARPE DIEM - FÅNGA DAGEN
          "Det är vår affärsidé"

 

    

Kreera web&design Logo