TIDIGARE RESOR OCH RECENSIONER 

SVERIGE - MAROCKO 2016 (3)


Jag var med på en resa som gick mellan Sverige och Marocko. Var lite osäker från början på om jag verkligen skulle med. Men efteråt är jag glad att jag gjorde den. Jag gillar att köra bil och att få köra Land Rover i olika terränger var kul. Landsvägskörningar längs Europas vägar gav tillfällen att se otroligt många platser som jag efteråt vill tillbaka till.

Det blir många mil innan man når Afrika. Lite jobbigt ibland, men det blev aldrig långtråkigt, det händer ju saker hela tiden och man får se så otroligt mycket på resan. Stadskörningen i Marrakech var en intressant sak att studera, ojojoj vilken trafik. 

Under bergskörningen var det kul att sitta på bilens tak och njuta av den vackra utsikten och den sköna solen. När jag fick köra i sanden i sahara var det nog det roligaste jag gjort på länge, och betydligt svårare än jag trott. Som att åka "bergochdalbana" fast man kör själv. Jag kommer delta på fler resor i framtiden för jag gillar upplägget med en öppen och liksom en naturlig dagsagenda.

Tack Tony för alla ovanliga och roliga reseminnen. Grattis till dig som bestämt dig för att följa med på en expedition :)

 /Malin E.

Kreera web&design Logo