TIDIGARE RESOR OCH RECENSIONER 

SVERIGE, ÖSTEUROPA TILL IRAN 2012

Här kommer en recension från en deltagare som var med på expeditionen till Iran. Detta var hans första resa med Rough och den startades i Tallin och kördes såhär: Estland, Lettland, Litauen, Vitryssland, Ukraina, Transnistrien, Moldavien, Rumänien, Bulgarien, Turkiet, (Istanbul). Georgien, Armenien och måldestinationen var Teheran i Iran.
-------------------------------------------------------------------------------------

Sverige till Iran
Ett intressant sätt att resa! För ett par år sen reste jag med Rough från Stockholm, via Östeuropa, Turkiet och Georgien till Teheran. Det var ett äventyr som lätt överträffar alla andra resor jag gjort. Det starkaste minnena är, konstigt nog kanske, de enkla, såsom kvällsmat på en kulle i Rumänien i skymningen, eller serpentinvägen vi åkte på längs den oerhört vackra Svartahavskusten. Samt människorna vi mötte!

När man reser långa sträckor med bil, sover i taktält och köper mat längs vägen får man en uppfattning av hur stor och spännande vår värld faktiskt är. Dessutom hinner man ha många intressanta diskussioner med sina medressenärer. Det här är ett sätt att resa som nog inte passar alla, men om man kan göra avkall på lite komfort under några veckor så finns det inget bättre! Jag kommer nog att resa med Rough igen!

/Tobias S -Finland

Tobias och gruppen genom Östeuropa
Kreera web&design Logo